De Leeuw stopt toch met Madiwodovrijdagshow

Paul de Leeuw stopt na dit seizoen toch met de Madiwodovrijdagshow. De presentator gaat daarmee niet in op het verzoek van BNN om een tweede seizoen van het programma te maken. “Hoewel ik met veel plezier aan het programma heb gewerkt en blijf werken, heb ik behoefte om mijn hoofd vrij te maken en na te denken over volgende uitdagingen”, reageert De Leeuw.

Filemon Wesselink, die als presentator op locatie is verbonden aan de show, vindt het jammer dat De Leeuw ermee stopt. “Ik heb begrip voor de beslissing van Paul. Ik ben blij met de groei die het programma heeft doorgemaakt en ik geniet enorm van mijn rol als reporter op locatie. Daar zou ik graag in een andere vorm mee door willen.”

De laatste aflevering van de late night show Madiwodovrijdagshow wordt 27 mei uitgezonden. BNN en de VARA gaan verder met het ontwikkelen van nieuwe programma’s. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten