Ernst en Bobbie van Net5 naar RTL Telekids

De kinderhelden Ernst en Bobbie stappen over van Net5 naar RTL Telekids. Vanaf maandag 14 maart brengt het kinderblok bij RTL 8 dagelijks het programma ‘Ernst, Bobbie en de rest’ op de buis. ‘Ernst, Bobbie en de rest’ is een muzikaal kinderprogramma voor kinderen van 3 tot 8 jaar, waarin de gezworen vrienden Ernst en Bobbie altijd een spannend avontuur beleven.

Ernst en Bobbie (respectievelijk Erik van Trommel & Gert-Jan van den Ende) maken hun programma ‘Ernst, Bobbie en de rest’ al 12,5 jaar voor de Nederlandse kinderen.

Dit doen ze met veel succes; het tv-programma is meermalen onderscheiden. Zo wonnen zij onder andere de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma. In de afgelopen jaren zijn 1,4 miljoen CD’s en DVD’s verkocht en bezochten meer dan 1 miljoen mensen een van de theatershows van het duo. Afgelopen winter kwam de tweede bioscoopfilm, ‘Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa’, in de bioscopen.

RTL Telekids is van maandag tot en met vrijdag om 08.25 uur en op zaterdag en zondag om 07.30 uur te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten