Froger, Oosterhuis en Bloemen in jury The Sing-Off

René Froger, Tjeerd Oosterhuis en Karin Bloemen vormen de jury van de nieuwe talentenjacht The Sing-Off. De drie muziekkenners gaan vanaf 12 maart elke zaterdag zanggroepen beoordelen bij SBS. “Ik ben vaker gevraagd voor talentenjachten, maar zei altijd nee vanwege mijn drukke schema”, zegt Oosterhuis in het AD.

Voor deze variant, waarbij een zanggroep zowel zang als instrumentgeluiden of beatboxen ten gehore brengt, maakt hij graag een uitzondering. “Het is een nieuwe dimensie, die we nog niet kennen.”

Karin Bloemen vindt het verrassend dat zij is benaderd. “Ik vind het fijn dat we zijn gevraagd vanwege onze ervaring en niet om de populariteit”, zegt ze. De presentatie is in handen van Tooske Ragas en Danny de Munk, zijn eerste presentatieklus voor de tv-zender van SBS. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten