Omroep Max ontkent terugkeer Catherine Keyl

Omroep Max ontkent dat er sprake is van een terugkeer van Catherine Keyl. Albert Verlinde meldde woensdagochtend bij Q-music dat de 64-jarige presentatrice weer aan de slag gaat bij de omroep, maar volgens een woordvoerder klopt dat niet. “Er is geen sprake van dat Catherine terugkomt.”

Keyl, die tussen 2005 en 2007 ook al bij Max presenteerde, gaat volgens Verlinde een wekelijkse bijdrage leveren aan het programma Koffiemax van Myrna Goossens. “Het lijkt op een voorzichtige toenaderingspoging.”

Keyl en Max lagen met elkaar in de clinch over het programma Max & Catherine, dat de eerste niet meer mocht doen. “Maar alles blijkt allemaal uitgesproken te zijn”, zegt Verlinde.

De woordvoerder van Max bevestigt wel dat er kort geleden gesproken is met Keyl. “Enige tijd geleden hebben Catherine en directeur Jan Slagter samen geluncht, maar dat ging niet over een hernieuwde samenwerking.”

Mogelijk krijgt Keyl wel een andere presenteerklus. Volgens Verlinde is ze ook in gesprek met WNL. De voormalige talkshowkoningin schuift nu al regelmatig aan als commentator in het WNL-programma Ochtendspits. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten