Op Bezoek Bij: Processing-freak-dag

De Soundprocessingfreakday 2011 was ook dit jaar weer een groot succes. Afgelopen zondag (20 maart) vond deze plaats is het kleine, maar gezellige dorpje Weerselo. Hier waren grote merken en namen uit de processingindustrie neergestreken om de laatste technieken te presenteren.

Het zijn roerige tijden in de processingwereld. Er komen namelijk meer dan ooit tevoren nieuwe processoren uit.

En dan niet alleen van de bekende merken als Omnia en Orban. Ook nieuwkomers zoals Vorsis, Worldcast en Breakaway waren aanwezig in Overijssel / Twente.

Onthullingen:
De dag was opgedeeld in twee delen. In de ochtend vonden de presentaties en workshops plaats waarna later in de middag de A-B vergelijkingen plaatsvonden. Aangezien de meeste merken met nieuwe modellen op de markt zijn gekomen, of op het punt staan dit te doen, gingen de vergelijkingen dit jaar tussen het oude en het nieuwe model.

De grote onthulling van de dag werd tot het laatst bewaard. Het betrof hier de onthulling van de Breakaway hardware processor waar al tijden de geruchten over bestonden en veel mensen vol spanning naar uit keken.

Tot grote verrassing komt deze, door samenwerking met Omnia, in een Omnia kast en zal de Omnia.9 gaan heten. Maar de software is uitsluitend door Leif ontwikkeld.

Foto’s van de Processing Freakdag 2011 zijn hier te bekijken.

Het was een zeer informatieve dag die dankzij inspanning van de organisatie en medewerking van de grote merken en Nederlandse dealers tot een succesvolle Soundprocessingfreakday heeft geleid. En als wij de woorden van de Amerikaanse bezoekers mogen geloven hebben wij een uniek evenement in Nederland waar wij trots op mogen zijn. [F/Radio.NL]

Gerelateerde berichten