Piet Paulusma blijft nog vijf jaar bij SBS 6

Piet Paulusma blijft ook de komende vijf jaar aan SBS 6 verbonden. Hij tekende dinsdag een nieuw contract bij de tv-zender. Sinds september 1996 is Piet Paulusma als vaste weerman bij SBS 6 te zien. De weerman presenteert het weer sinds 1996 vanaf een wisselende buitenlocatie in het land en sluit altijd af met de fameuze woorden ‘Oant moarn’.

Piets Weerbericht is dagelijks te zien in de vroege editie van Shownieuws om 19.50 uur en rond 22.45 uur, na de late editie van Hart van Nederland. Piet Paulusma maakte in 1985 bij Omrop Fryslân zijn debuut als weerman en is sinds 1996 aan SBS 6 verbonden. Paulusma werd al meerdere malen tot meest populaire weerman van het jaar verkozen.

Tina Nijkamp, directeur televisie: “Piet Paulusma is ongekend populair als weerman. Zijn stijl is herkenbaar en past goed bij een zender als SBS 6.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten