Secret Story blijft veel kijkers verliezen

De tv-zender Net5 van SBS verliest steeds meer kijkers. Steeds minder mensen hebben interesse in de realityshow ‘Secret Story’ met Bart Boonstra en Renate Verbaan. ‘Secret Story’ bereikte deze week een nieuw kijkcijferdieptepunt tussen half acht en half negen. De realityshow trok 180.000 kijkers volgens Stichting KijkOnderzoek. ‘Secret Story’ begon drie weken geleden met 541.000 kijkers.

Na de eerste week zakte het aantal kijkers keihard naar beneden. Mogelijk komt dit door het tijdstip van de uitzending. NET5 heeft tussen half acht en half negen veel concurrentie.

De NET 5-realityshow Secret Story, de duurste SBS-productie sinds lange tijd, boekte afgelopen zondag tijdens de speciale aflevering ‘Secret Story so far’ ook al een nieuw dieptepunt van 114.000 kijkers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten