Zoek
Sluit dit zoekvak.

Evers mag gaan wonen in Huize Nijenstede

Edwin Evers, de best beluisterde deejay van de ochtend, was vorige week niet te horen op de radio. Afgelopen weekend werd duidelijk waarom Evers werd vervangen door zijn collega’s bij Radio 538. De deejay is momenteel druk met zijn nieuwe huis uit 1854 in Hardenberg.

Edwin Evers mag nu eigenlijk, in het door hem al, in 2007 gekochte Huize Nijenstede gaan wonen. De lokale politiek in Hardenberg wil eindelijk meewerken aan de wijziging van het bestemmingsplan.

Het perceel aan de Hessenweg in Hardenberg heeft nu de bestemming ‘maatschappelijke voorzieningen’ en was tot de dood van Gusta Mullers in 2004 in gebruik als museum.

Het monumentale landhuis, wat jaren lang te koop stond voor 1.9 miljoen euro, moet nodig gerenoveerd worden. Daarbij zal tevens een deel – het koetshuis – worden gesloopt volgens de krant Stentor. [Radiowereld.NL]