Zoek
Sluit dit zoekvak.

Regionale omroep zoekt mooiste vrouw

Luisteraars van de regionale zender RTV Utrecht kunnen deze week stemmen op de kandidaten van de Miss Utrecht Verkiezing. De zender is namelijk op zoek naar de mooiste dame van de provincie Utrecht. Afgelopen zaterdag zijn 12 dames uitgekozen. De kandidaat met de meeste stemmen op de website van RTV Utrecht krijgt tijdens de finale van de Miss Utrecht Verkiezing begin mei de RTV Utrecht Adviesstem.

De winnaar gaat door naar de Miss Nederland Verkiezing. De organisatoren van de Utrechtse editie van de missverkiezing zijn Anouk Smulders, Irene de Kom-Avogadri en Rossana Kluivert van The Class Company.

Kandidaten Miss Utrecht
De kandidaten komen vanuit de gehele provincie. Uit IJsselstein doen Suzanne Borchert en Vera de Bruin mee en uit Doorn nemen Brenda van Dorp en Rebecca van den Hoek deel. Alexandra Oudshoorn komt uit Mijdrecht en Stephanie Beij uit Houten. Uit Veenendaal komt Mariah Petersen. Heidy Fass, Nese Sarikaya, Carolien van Buren, Puck van Ipenburg en Suzanne Middelie wonen allemaal in de stad Utrecht.

De finalisten uit alle 12 provincies die strijden om de titel Miss Nederland worden op 15 mei aan het publiek bekend gemaakt tijdens een spectaculaire show in Studio 21 te Hilversum. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten