Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Op de website Radio.NL is vorig jaar een nieuw dossier toegevoegd: Buitenreclame. Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren. Omdat het dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

Radio Decibel, te ontvangen in de Randstad en Eindhoven, lanceerde een nieuwe campagne die in vele A0-frames en telefooncellen in de grote steden te bezichtigen is.

De landelijke zender 3FM adverteerde voor de jaarlijkse 3FM Awards

De regionale zender Keizerstad FM was onder meer bij de wasstraat te vinden.

Radio 538 zette zijn stereoheads weer in om het nieuwe mannenblad Louder en het jaarlijkse Koninginnedagfeest op het Museumplein te promoten.

Maar er waren meer stations die een evenement hadden te promoten. RADIONL trekt een blik volksartiesten open in Leeuwarden,

Q-music viert Koninginnedag in Nijmegen en TMF reikt opnieuw zijn awards uit.

Deze maand is er ook een nieuw kopje toegevoegd aan het Dossier Buitenreclame: Speciaal. Hierin verschijnen alle buitenreclamecampagnes, die radio en televisie gerelateerd zijn, maar niet direct aan een station te koppelen zijn. Zoals de musical ‘Herinnert u zich deze nog?’ over de zeezender Veronica.

Tenslotte is ook de buitenlandsectie aangevuld. Vakantiegangers stuurden foto’s op van Radio Eins uit Berlijn, Mix 106.5 (XHDFM) uit Mexico City en Absolute Radio uit Londen op.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Tips- info’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/Radio.NL]