Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ben Saunders beste nieuwkomer bij Skyradio

Ben Saunders is zondagavond bekroond tot beste nieuwkomer nationaal van 2011. De Voice of Holland-winnaar kreeg zijn prijs van het landelijke radiostation Skyradio. “Wow, hartstikke blij met deze Sky Radio Music Award”, reageert de 27-jarige Saunders.

Ben Saunders: “Na het winnen van The Voice of Holland en het uitkomen van mijn album, is het voor een nieuwkomer als ik geweldig om te zien dat een zender als Sky je waardeert en zo vaak draait.”

Ab Trik, CEO Sky Radio Group: “Ben is ongekend populair. Ook uit onze muziekonderzoeken blijkt duidelijk dat ons publiek de muziek van Ben zeer kan waarderen. In onze gevarieerde muziekmix is zijn muziek dan ook onmisbaar. Vandaar met recht Beste Nieuwkomer Nationaal”

De zanger probeert na het winnen van de talentenjacht een internationale carrière van de grond te krijgen. Eind mei tekende hij een wereldwijd platencontract. Saunders’ debuutalbum You Thought You Knew Me by Now komt binnenkort uit in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. [RadioWereld.NL/Novum]