‘Holland’s Got Talent’ tijdens de zomer op RTL4

De meest uiteenlopende talentenjacht ter wereld én zomerhit van RTL 4, ‘Holland’s Got Talent’, gaat vrijdag weer van start. En dat Nederland talent heeft was vorig jaar zomer al bij de familiezender te zien. Toen won de Nederlandse operazanger Martin Hurkens voor het oog van 2,6 miljoen mensen de amusementsshow. Inmiddels is een nieuw seizoen al weer in de maak.

Ook dit keer hebben veel opvallende artiesten de weg naar het podium gevonden bij RTL. Presentator Robert ten Brink heeft de afgelopen weken weer heel divers talent voorbij zien komen en juryleden Patricia Paay, Gordon en Dan Karaty hebben zich weer verbaasd over de deelnemende acts.

Artiesten
Een lama die over een kameel springt, of toch niet. Een dansend paard dat ook nog eens communiceert met de jury over zijn act en een doventolk die zijn nummers vertaalt naar doventaal. Maar ook extreme goochelacts, voetbaldemonstraties, een ballonmuzikant en een vader, moeder en dochter die opera zingen maken indruk op het publiek.

De eerste uitzending van ‘Holland’s Got Talent’ is vrijdag te zien tussen 20.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten