Mediastad nodigt publiek uit voor media festival

Hilversum Mediastad viert op 2, 3 en 4 september 60 jaar televisie tijdens het Hilversum Media Festival. Naast alle ledengebonden omroepen participeren ook Beeld en Geluid, RTL, de Media Academie, TCN Media Park en de Open Studio Dagen. Daarom nodigt de gemeente Hilversum iedereen uit op het media festival.

Op zaterdag 3 september bundelen de ledengebonden omroepen de krachten voor een veelzijdig en groot programma verdeeld over meerdere locaties in Hilversum.

Bezoekers kunnen dan een kijkje nemen in de mediastad achter de schermen van radio en tv op het Media Park, en de makers en presentatoren ontmoeten. De de omroepen verzorgen ook diverse optredens op verschillende podia in de stad.

“Waar anders dan in Hilversum moet een mediafestival plaatsvinden?”, zegt de nieuwe burgemeester Pieter Broertjes. “Hier gebeurt het, hier worden radio en televisie gemaakt, en veel meer dan dat.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten