Ontknoping WK vrouwenvoetbal live bij NOS

De ontknoping van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Duitsland is deze week live te volgen bij de NOS via de website van de NOS en een digitaal themakanaal via de kabel. De NOS zendt de wedstrijd niet uit via de publieke netten Nederland 1, 2 of 3.

Op woensdag 13 juli zijn de twee halve finales rechtstreeks te zien. Frankrijk-Verenigde Staten is woensdag (18.00 uur) het eerste duel dat rechtstreeks is te zien via Sport24, om 20.45 uur gevolgd door Japan-Zweden. De ‘kleine’ finale – de wedstrijd om de derde en vierde plaats – is op zaterdag 16 juli om 17.30 uur, terwijl de finale zondag 17 juli 20.45 uur staat geprogrammeerd. Het commentaar bij de duels komt van voetbalcommentatoren Jeroen Elshoff, Ronald van der Geer en Frank Wielaard.

Behalve het WK vrouwenvoetbal, zijn ook de volgende evenementen live te volgen: Diamond League-atletiekwedstrijden in Birmingham, Monaco en Stockholm, WK waterpolo (Shanghai), WK zwemmen (Shanghai), paardensport EK dressuur (Rotterdam), paardensport CHIO (Rotterdam), EK hockey (Mönchengladbach), WK judo (Parijs) en WK roeien (Slovenië). 

Het is opmerkelijk dat de NOS ook deze wedstrijden niet uitzendt via de publieke netten Nederland 1, 2 of 3 maar wel via een digitaal themakanaal, wat niet iederen kan ontvangen. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten