Samenwerking Novumnieuws en HillCreek Pictures

Persbureau Novum Nieuws en fotoagentschap HillCreek Pictures gaan per direct een samenwerking aan. HillCreek gaat, naast Novum zelf, de verkoop aan professionele beeldgebruikers buiten de dagbladen en online media verzorgen. Het volledige aanbod van nieuwsfoto’s van Novum komt hiermee ook beschikbaar voor de klanten van HillCreek.

De dagbladen en online media bedient Novum zelf met het vorig jaar overgenomen fotoagentschap WFA.

Bas van Beek, algemeen directeur van HillCreek, is verheugd. “Novum heeft bewezen een steeds belangrijkere speler op het gebied van nieuwsvoorziening te zijn. De samenwerking met Novum is een geweldige aanvulling op onze bestaande collecties. In één klap beschikken we over foto’s van het dagelijkse nieuws in Nederland. Voor ons is het belangrijk ook nieuwsfotografie aan onze klanten in binnen- en buitenland aan te bieden.”

Algemeen directeur van Novum Bram Bloemberg is optimistisch over de samenwerking. “HillCreek is een gerenommeerde naam in de fotomarkt en bedient een groot aantal klanten. De samenwerking zorgt ervoor dat ons aanbod van nieuwsfoto’s bij klanten terecht komt die wij nu nog niet bereiken. Dit is wederom een mooie uitbreiding in dit voor Novum succesvolle jaar.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten