Radio Truckrun viert 10-jarig bestaan

De Truckrun is ook dit jaar weer live te volgen via Radio Truckrun, een samenwerkingsverband tussen zes lokale omroepen. De uitzending, op zaterdag 17 september, wordt verzorgd vanuit het gebouw van Promen in Gouda. Dit is tevens het begin- en eindpunt van de rondrit voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten door de Krimpener- en Lopikerwaard.

Naast veel muziek en de groetjes van luisteraars brengt Radio Truckrun de hele dag door ook interviews en sfeerreportages van het evenement. Het gelegenheids-radiostation viert dit jaar zijn tienjarig bestaan en dat zal niet onopgemerkt blijven. Onder het motto ’wie jarig is trakteert’ deelt Radio Truckrun namelijk taart uit aan de luisteraars.

Zaterdag 17 september 2011 wordt voor de negentiende keer de Truckrun georganiseerd. Radio Truckrun doet dit jaar voor de tiende keer live verslag van het  evenement van ’s ochtends 7:00 tot ’s avonds 18:00 uur.

Zes lokale omroepen
Radio Truckrun is een samenwerking van zes lokale omroepen in de Lopiker- en Krimpenerwaard. Dit zijn Radio Centraal, Vlistam Radio, Lokale Omroep Krimpen, Radio Vrolek, Radio Stad Montfoort en Zilverstad FM.

Gedurende één dag per jaar zenden de omroepen een gezamenlijk programma uit. De reguliere programmering van de deelnemende omroepen komt die dag te vervallen. RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten