Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ferry Maat vanaf volgende week op KX Radio

Ferry Maat presenteert volgende week vijf dagen lang een show op KX Radio. Hij vervangt van 18.00 tot 19.00 uur Martijn Richters in de Platencast. Maat gaat geen Soul Show maken zoals op Arrow Jazz FM, maar gewoon draaien waar hij op dat moment zin in heeft: een week lang ‘for the love of music’ op het radiostation van Rob Stenders.

Ferry Maat stopte in oktober 2010 bij Radio Veronica met zijn dagelijke radioprogramma ‘Maat in de Middag’. Niet lang daarna ging hij weer aan de slag bij Arrow Jazz FM.

Ferry Maat kreeg bij zijn vertrek bij Veronica nog een ‘Lifetime Achievement Award’, omdat hij één van de meest legendarische deejays van Nederland is. Tijdens zijn carrière kreeg hij ook een Gouden Harp, een Marconi Oeuvre Award en werd hij Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. [RadioWereld,NL]