Aangifte tegen Peter R. de Vries en SBS6

Huisarts Edwin ten Winkel uit Nuenen doet aangifte tegen Peter R. de Vries naar aanleiding van een uitzending van het programma van de misdaadverslaggever bij SBS6. Ook doet de man aangifte tegen oud-rechercheur Nanko Veenbrink en televisiezender SBS6, bevestigt de politie na berichtgeving van het Eindhovens Dagblad.

In het tv-programma van De Vries verklaarde Veenbrink dat de huisarts zijn Filipijnse vrouw heeft vermoord. Ook zou hij een dubieuze rol hebben gespeeld bij het overlijden van zijn kinderoppas. Ten Winkel werd eerder in hoger beroep vrijgesproken van de moord op zijn vrouw.

De arts doet onder meer aangifte van smaad, laster, aantasting van zijn eer en goede naam, diefstal, heling en aanranding in zijn persoonlijke levenssfeer. Hij heeft een afspraak gemaakt om dinsdag langs te gaan bij de politie in Geldrop. [Novum/RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten