Zoek
Sluit dit zoekvak.

The voice of Holland op Radio 538 en RTL4

Radio 538 zal vrijdagavond live vanaf het Mediapark uitzenden. Op dat moment beginnen namelijk de live shows van The voice of Holland. Dit keer niet alleen op RTL 4, maar ook op 538. Iedereen die de komende tijd op vrijdag niet in de gelegenheid is om voor de buis te zitten, kan vanaf 20.00 uur afstemmen op Radio 538 en hóren hoe de kandidaten het er vanaf brengen.

Daarnaast zijn Radio 538 deejays Barry Paf en Jens Timmermans de komende vier weken elke vrijdag in studio 22 aanwezig voor een live verslag. Het is voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis dat een reeks tv-shows tegelijkertijd óók op de radio te horen is.

Van 18.00 tot 20.00 uur is ‘Friday Night Live’ te horen met Froukje de Both en draagt Barry Paf eenmalig het stokje over aan Mark Labrand. Vanaf 20.00 uur schakelt Radio 538 live over naar in studio 22.

De radiostudio staat backstage tussen het podium en de ‘Red Room’. Alle kandidaten en bekende nationale én internationale artiesten komen voorbij en geven exclusieve interviews op de radio. De vaste vrijdagavond- programmering van Radio 538 komt hiermee van 20.00 tot 00.00 uur te vervallen. Edwin Evers Band zal, net als altijd de kandidaten muzikaal begeleiden. [RadioWereld.NL]