100%NL komt met tv-programma 100%TV op SBS 6

100%NL komt met een eigen tv-programma genaamd 100% TV, geproduceerd door Cottaar TV producties. Het tv-programma, dat vanaf zaterdag 14 januari te zien is op SBS 6, wordt gepresenteerd door Karin Bloemen. Het nieuwe lifestyle programma 100%TV is een samenwerkingsverband tussen het radiostation 100%NL en het 100%NL Magazine.

In 100%TV zullen veel artiesten maar ook musicalsterren, sporters, politici en filmsterren aanschuiven. Naast Karin Bloemen neemt Geert Hoes de presentatie op locatie voor zijn rekening en zal kok Mathijs Vrieze wekelijks een snelle maaltijd klaarmaken.

In de eerste aflevering zullen Jan Smit en Edsilia Rombley aanschuiven. Later in het seizoen zullen onder meer Angela Groothuizen, Xander de Buisonjé, Gerard Joling, Emile Roemer en Patricia Paay te gast zijn.

100%TV is te zien bij SBS 6 vanaf zaterdag 14 januari om 16:00 uur. De herhalingen zijn zondag 11:00 uur en maandag 13:30 uur. [RadioWereld.NL]