Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe middagdeejay voor KOST 103.5 Los Angeles

De softpopzender KOST 103.5 in Los Angeles heeft een nieuwe middagjock. Met ingang van maandag 30 januari neemt Bruce Scott, voorheen beter bekend als Bruce Elscott, het blok tussen 15 en 19 uur voor zijn rekening. Hiermee keert ‘Koning Yoghurtijs’ na ruim drie jaar terug op de radio.

Al sinds augustus 2011 zocht KOST naar een nieuwe middagdeejay, nadat Bryan Simmons op straat was gezet. Simmons werkte in totaal 20 jaar voor de softpopzender in Los Angeles. De afgelopen maanden was Christine Martindale in de middag te horen. Deze show is echter niet live, maar al van tevoren opgenomen (voicetracks).

Vanaf maandag heeft KOST echter weer een live middagshow. Het station heeft Bruce Scott aangetrokken als nieuwe middagdeejay. Hij was volgens KOST de beste van de 457 demo’s die het station had ontvangen.

Aan ervaring ontbreekt het echter niet bij Scott. Hij zit namelijk al 25 jaar in het vak. Als Bruce Elscott was hij jaren lang in de middag te horen op Y93 (KYYY) in Bismarck, North Dakota. Maar liefst 11 jaar lang was hij ‘s ochtends te horen op ‘Classic Hits’ 104.5 WJJK in Indianapolis. Scott maakte hier de hele evolutie mee van Gold 104.5 (WGLD), via Jack FM naar uiteindelijk 104.5 WJJK.

In 2009 werd Scott echter ontslagen tijdens een grootschalige bezuinigingsronde. De deejay besloot daarop zijn carrière een andere wending te geven. Hij opende namelijk een Yoghurtijs winkel. En met succes, want enige tijd later opende hij zijn tweede ‘Yogi Frozen Yogurt’ winkel. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kan en wilde Scott weer radio gaan maken.

In december 2011 was Scott al enkele nachten op proef op KOST te horen en vanaf nu elke doordeweekse middag tussen 15 en 19 uur. Met het aantrekken van Scott is de programmering van KOST weer op volle sterkte. In augustus 2011 keerde Kari Steele na 10 jaar terug bij de zender om het blok tussen 10 en 15 uur te gaan presenteren. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten