Nieuwe programmering op zaterdagavond bij SBS6

SBS 6 komt vanaf 14 april met amusement op de zaterdagavond. Om 20.00 uur draait het in het nieuwe tv-programma ‘Wat schat je?’ allemaal om inschattingsvermogen. Om 21.25 uur volgt ‘Bonkers’, waarin moppen zijn verfilmd tot grappige sketches. Het derde seizoen ‘Fans’ is om 21.55 uur te zien. Daarin volgen mensen hun grootste idool.

Wat schat je?
‘Wat schat je?’ is een spelletje met een hoge meespeelfactor voor de kijkers thuis. Presentator Jeroen van der Boom schotelt het publiek in de studio en thuis allerlei inschattingsvragen voor: van verrassende feitjes tot bizarre experimenten.

In de studio wordt de proef op de som genomen. Feitenkennis en een universitaire titel zijn niet nodig, want het draait allemaal om het inschattingsvermogen.

Bijvoorbeeld: Hoeveel mensen kun je op twee vierkante meter stapelen? Over hoeveel caravans springt een stuntman met zijn auto? Hoeveel ramen telt het hoogste gebouw ter wereld? En over welke vloeistof kun je lopen?

Wetenschapper Diederik Jekel voert iedere show een wetenschappelijk experiment uit en presentator Jochem van Gelder is elke week te zien in verborgen cameramomenten met kinderen. In de studio strijden 100 mannen tegen 100 vrouwen. Wie heeft het beste inschattingsvermogen?

Bonkers
Blondjesmoppen, barmoppen, doktersmoppen of moppen over Belgen: ze zijn in Bonkers verfilmd met een cast van verschillende acteurs. In een half uur komen zo’n 25 tot 30 verfilmde moppen voorbij. Daarnaast voert stand-up comedian Bert Koster op openbare plekken de gekste telefoongesprekken, terwijl een verborgen camera de verbaasde blikken van de omstanders vastlegt.

Fans
In aflevering één van het derde seizoen ‘Fans’ staat een familie uit Pijnacker centraal. Zij zijn fan van Frans Duijts. De jongste zoon van 18 jaar lijkt sprekend op hem en is de hoop van de familie. Zijn moeder is er alles aan gelegen dat hij doorbreekt als zanger. In Fans! is de weg ernaartoe te zien; hij krijgt zangles, koopt kleding in de bekende Frans Duijts-stijl en probeert bij een optreden van zijn idool het podium op te komen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten