RTL Nederland lanceert nieuw digitaal kanaal Telekids

RTL Nederland lanceert een nieuw digitaal kanaal: RTL Telekids. De kinderzender is sinds twee jaar te zien bij RTL 8 en vanaf 3 september ook 24 uur per dag bij Ziggo. Voor kinderen van 3 tot 9 jaar brengt het digitale kanaal zeven dag per week, 24 uur per dag alle vertrouwde Telekids-programma’s

Door de 100% geweldloze en licht educatieve programma’s kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart RTL Telekids laten kijken. Voor veel kinderen zijn de kwalitatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt inmiddels vertrouwde kost.

Sinds de lancering van het kinderblok bij RTL 8 in oktober 2010 weet RTL Telekids steeds meer kijkers aan zich te binden. Door de uitbreiding met het digitale kanaal zijn de programma’s van RTL Telekids voor Ziggo kijkers nu op elk gewenst moment te bekijken.

Het digitale kanaal RTL Telekids is te ontvangen door abonnees van Ziggo met een TV Plus- of een TV Extra abonnement op kanaal 312. RTL Telekids blijft ook gewoon dagelijks bij RTL 8 te zien. [Radiowereld.NL]