Dallas vanaf dinsdag 4 september te zien bij Net5

Dallas, de moeder van alle soaps, is terug. Draaide de serie eerst om de rivaliteit tussen de twee legendarische broers J.R. en Bobby Ewing, nu zetten hun zonen John Ross en Christopher de strijd om macht, liefde en land voort. Dallas is vanaf dinsdag 4 september om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien bij Net5.

In het vervolg van Dallas spelen Patrick Duffy, Linda Gray en Larry Hagman nog steeds mee. Maar ook nieuwe sterren doen hun intrede. De zonen van J.R. en Bobby worden gespeeld door Jesse Metcalfe (Desperate Housewives) en Josh Henderson (Step Up).

De cast is verder uitgebreid met Jordana Brewster (The Fast & The Furious), die een jeugdvriendin speelt. Julie Gonzalo (Eli Stone) is Rebecca, de prachtige verloofde van Christopher. En Brenda Strong (Desperate Housewives) speelt Ann, de nieuwe vrouw van Bobby.

Fans over de hele wereld hebben reikhalzend uitgekeken naar het vervolg van de voormalige successoap Dallas. De eerste reeks was een enorme hit tussen 1978 en 1991 en hield wekelijks miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Op de cliffhanger waarin J.R. Ewing werd neergeschoten, stemden wereldwijd 360 miljoen mensen af.

Maar ook de nieuwe reeks blijkt aan te slaan. Vorige maand werd de serie in de VS opnieuw gelanceerd met gemiddeld 6,9 miljoen kijkers. Dit was meteen het hoogste resultaat in 2012 voor een première van een serie op een kabelnetwerk in de VS. Al na vier afleveringen werd aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten