Presentator valt in slaap tijdens radioprogramma op tv

Soms is het niet eenvoudig om dagelijks een aantal uren achter elkaar een radioshow op tv te presenteren. Vooral als het gaat om bekende onderwerpen, zoals honkbal. In dit geval gaat het om honkbalclub de Boston Red Sox. Waarschijnlijk was het telefonische verslag van New York Yankees verslaggever Sweeny Murti niet boeiend genoeg voor Mike Francesa.

Presentator Mike Francesa viel tijdens de radioshow in slaap op de Amerikaanse sport omroep 66 WFAN in NYC.

Eerst begon het hoofd van de sport-talkshow host langzaam te zinken onder de microfoon waarna hij in diepe slaap viel.

Toen hij na ongeveer 50 seconden wakker werd, paste hij zijn oortelefoons en vroeg zijn producer: “Wat heb ik gedaan?”.

“Op de radio zou niemand het gemerkt hebben, want op de radio was hij bezig met het interview met Sweeny”, zegt WFAN baas Mark Chernoff. “Maar als hij zijn ogen voor een tweede had gesloten, wist ik dat Mike zat te denken over een award, die hij hoopt hij te winnen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten