Radio Noord-Holland zoekt radiocolumnist

Peter Maarsen op Radio Noord-Holland is op zoek naar een nieuwe radiocolumnist. De zoektocht heeft de vorm van een wedstrijd waaraan zowel ervaren columnisten als nieuwkomers mee kunnen doen. De winnaar wordt in elk geval één seizoen wekelijks dé columnist aan de nieuwsontbijttafel tussen 06.30 en 09.00 uur op Radio Noord-Holland.

Peter, iedere werkdag van 06:30 tot 09:00 uur op Radio Noord-Holland, is op zoek naar een multitalent. De nieuwe columnist moet namelijk een actuele column over Noord-Holland kunnen schrijven én die column op een geheel eigen wijze kunnen voordragen op de radio.

“Hij of zij moet het gevoel van Noord-Holland en de actualiteit in onze provincie kunnen verwoorden. Eigenwijs, dwars, brutaal en een eigen ’tone of voice’ zijn daarbij de steekwoorden. De columns kunnen tot en met 5 oktober 2012 worden ingestuurd.”

Wie de nieuwe columnist gaat worden, wordt bepaald door het publiek en een deskundige jury. De winnaar is naast een plek aan de nieuwsontbijttafel op Radio Noord-Holland ook verzekerd van een eenmalig optreden in het tv-programma Noord-Hollands Diep.

 

Gerelateerde berichten