Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTL Telekids viert verjaardag in Studio21 op Mediapark

RTL Telekids is binnenkort jarig en viert dit met het ‘RTL Telekids Verjaardagsfeest’ op zondag 21 oktober in Studio21 op het Mediapark in Hilversum. Optredens tijdens de Telekids Disco Show zijn er van zangeres Keet en Ralf Mackenbach. Daarnaast kunnen de kinderen de helden van Telekids in het echt ontmoeten, waaronder het konijn Bobo en de Koala Broertjes Frank & Buster.

Sinds de lancering in oktober 2010 weet RTL Telekids steeds meer kijkers aan zich te binden met programma’s waar altijd wat te lachen valt. Door de 100% geweldloze en licht educatieve programma’s kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart RTL Telekids laten kijken.

Met de uitbreiding van een digitale kanaal in september zijn de populaire programma’s van RTL Telekids voor Ziggo kijkers nu ook op elk gewenst moment te bekijken. [Radiowereld.NL]