Sander Lantinga tijdelijk niet meer op 3FM

Sander Lantinga is onlangs getroffen door meerdere paniekaanvallen. De 35-jarige deejay en tv-presentator van BNN is al een tijdje niet te horen op de radio en dat blijft nog wel even zo. Sander Lantinga blijkt de afgelopen tijd te veel hooi op zijn vork te hebben genomen en doet het nu een paar weken rustig aan op doktersadvies.

Na een drukke zomer met onder meer het tv-programma De Klusjesmannen en speciale radio-uitzendingen rond het EK-voetbal, waren de opnames van de tv-show ‘De Zomer Voorbij’ de druppel. “Op dag zes kreeg ik op een gegeven moment hyperventilatie en een paniekaanval erbij”, zei Lantinga in de Coen & Sander Show. “De laatste vier dagen heb ik alleen maar paniekaanvallen gehad.”

“Ik kon me niet concentreren, hartkloppingen, benauwd, misselijk, hoofdpijn en elke keer maar die angst”, gaat hij verder. “Toen ben ik naar de dokter gegaan en die zei: je bent overspannen of je zit er tegenaan.”

“Ik voel me nu goed. Die angst is gelukkig echt weg, de paniek ook. Af en toe nog een beetje pijn in mijn rug en een beetje hoofdpijn, maar goed”, zegt Lantinga. Hij moet in ieder geval de komende twee weken nog rust houden. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten