Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe lijst ’00’s Top 500′ op Radio Veronica

Het landelijke radiostation Radio Veronica zendt vanaf dinsdag (9 oktober) weer een nieuwe lijst uit. Deze keer de ’00’s Top 500′. De lijst is tot en met vrijdag 12 oktober overdag te horen op Radio Veronica. Op de nummer 1 positie in deze eerste editie staat Coldplay met Viva la Vida uit 2008.

Het radiostation zendt elke maand lijstjes uit. Dit scoort meer luisteraars volgens Radio Veronica. En luisteraars horen ook weer eens andere muziek uit de jaren 80 en 90 op het landelijke radiostation. Begin september zond het station nog de ‘Download Top 1000 Allertijden’ uit.

Programma directeur Uunco Cerfontaine: “In de zeroes is veel muziek gemaakt die absolute eeuwigheidswaarde zal krijgen. Acts als Coldplay en Keane, maar ook Black Eyed Peas en Lady Gaga hebben hits voortgebracht die je over twintig jaar nog steeds zult horen. Muziek die het predikaat Echte Hits waardig is en die dus thuis hoort bij Radio Veronica.” [Radiowereld.NL]

De top 5
1. Coldplay – Viva la Vida
2. Live – Overcome
3. Anouk – Girl
4. Robbie Williams – Feel
5. Metallica & The San Francisco Symphony Orchestra – Nothing Else Matters.

Gerelateerde berichten