Search
Close this search box.

Anne de Wilde zendermanager DJAZZ.tv

De nieuwe televisiezender DJAZZ.tv is de afgelopen negen maanden hard gegroeid. De muziekzender, die in juni 2012 van start ging, is in Nederland inmiddels te zien bij onder meer UPC, Glashart Media en KPN. Daarnaast is DJAZZ.tv in september van start gegaan bij Canalsat. Omdat de verwachting is dat de groei van DJAZZ.tv het komende jaar verder door zal zetten, wordt Anne de Wilde vanaf april benoemd als zendermanager. Anne was al vanaf het begin bij DJAZZ.tv werkzaam als muziekredacteur.

Anne de Wilde: “Vanaf de start heb ik de mogelijkheid gehad om betrokken te zijn bij deze zender, wat een unieke ervaring is geweest. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu het vertrouwen krijg om DJAZZ.tv verder te laten groeien als hét platform van en voor jazz. Iedereen zou de fantastische concerten van Nina Simone, Miles Davis, Gregory Porter en Christian Scott moeten kunnen zien.”

‘Living the world of jazz’
DJAZZ.tv is de eerste 24-uurs tv-zender die zich volledig richt op jazz en jazzgerelateerde muziek, dit alles onder het motto ‘living the world of jazz’. De horizontale programmering van DJAZZ.tv omvat alle jazzgenres. De uitzendingen omvatten een mix van grote jazzfestivals, de meest exclusieve clubopnamen, studio jams en de mooiste documentaires over de jazzwereld en artiesten. DJAZZ.tv is onderdeel van de Brava Group, die tevens verantwoordelijk is voor de klassieke muziekzenders BravaHDTV, BravaNL en Brava3D. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten