Search
Close this search box.

BNN zoekt contact met nabestaanden van donoren

Donorregistratie gaat BNN aan het hart. Dus brengt Patrick Lodiers in het tv-programma ‘Hart Nodig’ nabestaanden van donoren in contact met de ontvangers van het orgaan. Een unieke ontmoeting, omdat orgaandonatie zich normaal gesproken in de anonimiteit afspeelt in Nederland. De identiteit van zowel de donor als de ontvanger wordt door medici afgeschermd.

Maar wat als de ontmoeting wel plaatsvindt? Patrick Lodiers brengt twee mensen met een bijzonder verhaal bij elkaar. ‘Hart Nodig’ is vanaf 4 april iedere donderdag om 22.20 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Volgens presentator Patrick Lodiers is een donorprogramma, bijna zes jaar na uitzending van ‘De Grote Donorshow’, nog altijd hard nodig om mensen bewust te maken van het belang van donorregistratie. Patrick: “In Hart Nodig laten we zien wat een enorm positieve impact een nieuw orgaan heeft voor een doodziek iemand. Donoren verdienen een standbeeld: helden zijn het.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten