Search
Close this search box.

Burgers Zoo, Drukte in de Dierentuin terug bij SBS6

Na verschillende seizoenen keert ‘Burgers Zoo, drukte in de Dierentuin’ terug bij SBS6. Maar dit keer op het eind van de avond. In het tv-programma staan de bewoners van Burgers’ Zoo centraal en kijkt men mee met de dagelijkse werkzaamheden van de dierverzorgers van de dierentuin.

Nieuwe en oude beelden
Dit jaar bestaat Burgers’ Zoo 100 jaar. De nieuwe reeks afleveringen zullen dan ook in het teken staan van nieuwe en oude beelden van deze drukbezochte dierentuin. Lief en leed van de dieren wordt gedeeld met de kijker door bijzondere ervaringen als geboortes, ziektes, de komst van nieuwe dieren en de relatie tussen dier en verzorger. Burgers’ Zoo: Drukte in de Dierentuin is vanaf donderdag 21 maart te zien om 23.30 uur bij SBS6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten