Search
Close this search box.

De Dag van de Sixties op Radio M

[Update] De regionale zender Radio M gaat vrijdag 5 april terug naar de jaren zestig. De publieke radiozender organiseert ‘De Dag van de Sixties’, de hele dag de beste muziek uit het verre verleden. Tijdens ‘De Dag van de Sixties’ horen luisteraars op Radio M de beste muziek uit de zestiger jaren en herinneringen van luisteraars aan die tijd.

Op deze speciale vrijdag ontvangt presentatrice Conny Kraaijeveld journalist Ad van Liempt in de studio. Samen bespreken ze de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen uit die tijd. Oud radiomaker Will Luikinga draait muziek van vinyl en de band Stage Fright uit Montfoort speelt live nummers uit jaren zestig in de studio.

Vanaf 20.00 uur sluit presentator Edwin Meerman op Radio M de dag af met een extra uitzending van Het Gouden Weekend. Luisteraars kunnen zelf voor deze dag ook hun favoriete muziek uit de sixties aanvragen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten