Search
Close this search box.

Soap Malaika verliest kwart kijkers op RTL5

Malaika heeft na de eerste aflevering een kwart van de kijkers verloren. De eerste uitzending werd maandag nog door 267 duizend mensen bekeken, terwijl dinsdag 197 duizend mensen keken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Johan Nijenhuis, die de creatieve leiding heeft over de nieuwe dagelijkse serie van RTL5, zei maandag blij te zijn met 267 duizend kijkers. Hij zei niet de illusie te hebben te kunnen concurreren met Goede Tijden Slechte Tijden. Deze soap (zie foto) wist dinsdag bijna 1,7 miljoen kijkers te trekken.

Het Nederlands elftal was dinsdag het populairst, de wedstrijd tegen Roemenië werd door ruim 2,4 miljoen mensen bekeken. Het achtuurjournaal bezet een tweede plek met bijna 1,9 miljoen kijkers en De Rijdende Rechter maakt de top drie compleet, hier bleven 1,7 miljoen mensen voor thuis. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten