Search
Close this search box.

Talpa verkoopt The Voice aan Afghanistan

The Voice gaat naar Afghanistan. Het Nederlandse Talpa heeft met het Afghaanse mediabedrijf Moby Group een deal gesloten over de uitzendrechten van de talentenjacht, die vanaf mei in het land te zien is. Zender Tolo TV is er trots op om ‘de beste talentenshow ter wereld’ uit te mogen zenden. “We kijken er naar uit om de beste stem van het land te vinden”, aldus de zendermanager.

De zoektocht naar coaches in Afghanistan is reeds in volle gang. Ook het organiseren van audities is al begonnen. Zowel mannen als vrouwen mogen daaraan meedoen, laat een woordvoerder weten. The Voice werd eerder verkocht aan tientallen landen, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. Het vierde seizoen van de oorspronkelijke Nederlandse versie gaat dit najaar van start. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten