Search
Close this search box.

The Passion trekt 2.3 miloen kijkers

Het muziekspektakel The Passion in Den Haag is goed bekeken op Nederland 1. Dit jaar keken vanaf half negen 2.321.000 kijkers live naar het lijdensverhaal van Jezus wat dit jaar voor de derde keer werd opgevoerd. Het evenement van de EO en RKK werd vorig jaar nog bekeken door 1,7 miljoen kijkers. Naar de eerste editie van The Passion keken 979 mensen.

Ondanks het koude weer waren donderdagavond duizenden mensen aanwezig bij de Hofvijver waar bekende artiesten het verhaal vertolkten van de laatste uren van het leven van Jezus, een rol van René van Kooten. Optredens waren er onder andere van Daniël Boissevain, Anita Meyer en Jim Bakkum. Jörgen Raymann was de verteller.

Donderdag was ook de eerste aflevering van een nieuw seizoen Buch in de Bajes te zien. Het RTL 4-programma waarin Menno Buch in gesprek gaat met gedetineerden was goed voor ruim 1,1 miljoen kijkers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten