Search
Close this search box.

Weet Ik Veel blijft hoge kijkcijfers scoren bij RTL4

Linda de Mol blijft een Kijkcijferkanon bij RTL4. De derde uitzending van de Kennisquiz ‘Weet Ik Veel’ trok zaterdagavond 2.360.000 kijkers. Dat is 300.000 meer dan een week geleden. De problemen met de app waren ook bijna verdwenen. De eerste uitzending van Linda de Mol werd ook door 2,3 miljoen mensen bekeken.

Het achtuurjournaal van Ned1 staat op de tweede plaats met 1.977.000 kijkers en de nieuwe serie ‘Aaf’ had deze week 1.471.000 kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Naar de Grote Improvisatie Show keken 1.379.000 mensen en Kassa had op Ned1 1.347.000 kijkers in de lijst met best bekeken tv-programma’s van de dag.

Langs De Leeuw wist 999 duizend kijkers te boeien, nadat Paul de Leeuw deze week bekendmaakte te stoppen met zaterdagavondshows. Zijn programma, waarin Cilly Dartell en Milika Peterzon hun oud-werkgever SBS op de hak namen, eindigde daarmee nog net in de top tien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten