Search
Close this search box.

Guus Meeuwis krijgt radioprogramma op Omroep Brabant

De regionale publieke zender Omroep Brabant heeft een nieuw radioprogramma. Tot en met vrijdag 5 april ontvangt Guus Meeuwis in ‘Grootse Vrienden’ elke avond een andere muzikale vriend. Met Eefke Boelhouwers als presentator bespreken ze niet alleen hun favoriete muziek maar ook hun vriendschap.

Tijdens deze Guusweek komen nog 3 gasten langs: Nol Havens (VOF de Kunst), Marc Meeuwis (broer van en mede-bandlid) en Gers Pardoel. Om zich voor te bereiden hebben alle gasten alvast hun verzoekplaten doorgegeven en nagedacht over de leukste gezamenlijke herinneringen.

‘Grootse Vrienden’ wordt uitgezonden van 19.00 uur tot 20.00 uur en is onderdeel van de Guusweek op Omroep Brabant. Tijdens deze week kunnen luisteraars kaarten winnen voor het Exclusief Omroep Brabant Concert van Guus Meeuwis en voor Groots met een Zachte G op 7, 8 en 9 juni in het PSV Stadion. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten