Search
Close this search box.

Kijkcijfers zaterdag en zondag

[Update] De eerste aflevering van De Beste Liedjes Van… werd zaterdagavond door 354 duizend mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het tv-programma, waarin Waylon en Herman van Veen te gast waren, deed het beter dan de eerste liveshow van The Next Pop Talent. Naar de talentenjacht van SBS, die is ingekort wegens tegenvallende kijkcijfers, keken zaterdag toch nog 325 duizend mensen.

Het achtuurjournaal was zaterdag het populairst, hier stemden bijna twee miljoen mensen op af. Linda de Mols kennisquiz Weet Ik Veel eindigde op de tweede plaats met 1,7 miljoen kijkers. Studio Sport Eredivisie sluit de top drie, hier bleven 1,6 miljoen mensen voor thuis. Het openingsprogramma rondom het Rijksmuseum ‘Opening Rijksmuseum’ van de AVRO/NOS trok 1.151.000 kijkers.

Kijkcijfers zondag
De top 3 van de zondag zag er als volgt uit. Op nummer 1 met 2.7 miljoen kijkers (PSV tegen Ajax) staat Studio Sport op Nederland 1, gevolgd door het achtuurjournaal op Nederland 1 met 2.6 miljoen kijkers. Op de derde plek staat de Postcode Loterij Miljoenenjacht met Linda de Mol. Naar deze uitzending op RTL4 keken zondagavond ruim 2 miljoen kijkers.

De eerste aflevering van de jongerenversie van de RTL 5-dansshow ‘So You Think You Can Dance – The Next Generation’ heeft zondag 310 duizend kijkers getrokken. Ook van De Dino Show was zondagavond een eerste aflevering te zien. De show van komiek Jandino Asporaat op Nederland 3 begon aan een nieuwe reeks met 473 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten