Search
Close this search box.

Koefnoen brengt kroningsspecial bij de Avro

Koefnoen komt op donderdag 25 april met een speciale aflevering in verband met de troonswisseling. Owen Schumacher en Paul Groot maken een selectie van de grappigste items over het koningshuis en vullen die aan met nieuwe sketches. De twee zien Beatrix met weemoed vertrekken, laten ze weten in een verklaring van de publieke omroep Avro.

“Een imitatie van een waardige vorstin kan met een kleine afwijking van het protocol al op je lachspieren werken, terwijl een prins die we bij eerdere gelegenheden met wc-potten hebben zien smijten de satire ver voorbij is.” Behalve Schumacher en Groot zijn ook Marjan Luif, Martine Sandifort, Dick van den Toorn en Sanne Wallis de Vries te zien in de speciale uitzending. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten