Search
Close this search box.

Landelijke intocht Sinterklaas dit jaar in Groningen

Kleine kinderen die dit jaar Sinterklaas willen zien tijdens zijn intocht in Nederland moeten dit jaar helemaal naar Groningen. Maar natuurlijk is de intocht ook ook weer live te volgen op radio en tv. Zaterdag 16 november zet de goedheiligman en zijn Pieten voet aan wal in de Martinistad.

De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht. Met de komende intocht in de stad Groningen krijgt de provincie Groningen voor het eerst sinds de eerste televisie-intocht in 1952 de landelijke ontvangst van de Sint toegewezen.

De NTR doet verslag van de intocht in de speciale aflevering van Het Sinterklaasjournaal. De uitzending begint zaterdag 16 november om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur. De centrale presentatie wordt vanuit Groningen verzorgd door de presentatrice van Het Sinterklaasjournaal, Dieuwertje Blok. Ze wordt op de kade bijgestaan door één van de vaste verslaggevers van Het Sinterklaasjournaal, Jeroen Kramer. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten