Search
Close this search box.

Medewerkers talentstation Krush Radio maken doorstart

Krush Radio, het nieuwe talentstation van Nederland is op 12 januari van start gegaan vanuit een nieuwe studio in Katwijk. Maar de samenwerking met The Talentstation is na slechts drie maanden weer gestopt door een hoog oplopende ruzie volgens een medewerker. The Talentstation heeft er voor gekozen om de K te veranderen in een C en door te gaan onder Crush Radio.

Krush Radio is momenteel bezig om een doorstart te maken na de gestrande samenwerking met The Talentstation. Meningen en ideeën met betrekking tot The Talentstation verschilden zodanig dat een samenwerking niet meer mogelijk was. Wij proberen met onze grote groep vrijwilligers deze klap te herstellen en vol enthousiasme er weer tegen aan te gaan“, zo meldt Martijn van der Plas van Krush Radio.

Andere medewerkers meldden dat Pierre Papa alles wilde ‘overnemen’ en het station wilde uitbouwen tot iets groters zonder een aantal mensen die nu Krush Radio maken. Volgens een medewerker was de verstandhouding tussen Pierre Papa en Martijn van der Plas verre van optimaal. Pierre Papa wilde niet afstappen van de naam krush (de uitspraak) Dit i.v.m. onder andere de vormgeving. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten