Search
Close this search box.

Meer HD zenders en RTL Telekids vanaf mei bij UPC

Naast veel negatief nieuws over de mediabox van UPC is er ook positief nieuws te melden over deze aanbieder. UPC breidt namelijk in mei haar HD zenderaanbod met drie tv-zenders uit. Hiermee komt het standaard HD-aanbod van UPC op 32 tv-zenders. Op 1 mei voegt UPC als eerste aanbieder in Nederland Syfy HD en 13th Street HD toe.

Door de nieuwe distributieovereenkomst die UPC eerder dit jaar met Universal Networks International afsloot, kan UPC vanaf 1 mei als eerste aanbieder de tv-zenders Syfy en 13th Street in HD aanbieden. TLC komt per 15 mei in HD beschikbaar. Bij alle drie de zenders wijkt het HD-aanbod niet af van het huidige digitale aanbod.

RTL Telekids
RTL Telekids is een vrolijke, humorvolle kinderzender met de leukste series, shows en films. De kinderzender richt zich op kinderen van 3 tot 9 jaar en hun familie. Na Ziggo en kabelexploitant Caiway is het digitale kanaal van de kinderzender, RTL Telekids 24/7,  vanaf 1 mei te vinden op kanaal 502. De samenwerking tussen RTL en UPC is volgens RTL een logische volgende stap in de groeistrategie van RTL Telekids. UPC Nederland biedt in Nederland zo’n 1,7 miljoen huishoudens toegang tot de wereld van televisie. Hiervan hebben 1.078.000 abonnees voor digitale televisie gekozen.

Gerelateerde berichten