Search
Close this search box.

Nieuw seizoen Grenzeloos Verliefd bij Net5

Net5 brengt vanaf 4 april een nieuwe reeks van Grenzeloos Verliefd. Deze keer verlaten niet alleen de Nederlandse vrouwen hun thuisland, ook buitenlandse liefdes komen naar Nederland. In beide gevallen is het niet altijd even makkelijk. Een nieuwe cultuur, een ander klimaat, het opbouwen van een nieuw leven. Het zevende seizoen van Grenzeloos Verliefd is vanaf donderdag 4 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij de tv-zender Net5.

In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten Nederland om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De vrouwen laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur.

In het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd zijn de liefdesavonturen van Sanne (Zimbabwe), Denice (Brazilië), Hadia (Tunesië), Lotte (Ethiopië/Australiè), Asli (Brazilië), Laurence (Vietnam), Jennifer (Turkije) en Susanne (Nieuw-Zeeland) te zien. Maar niet al deze avonturen spelen zich in het buitenland af. De geliefden van Hadia, Lotte en Laurence immigreren naar Nederland en proberen hier een bestaan op te bouwen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten