Search
Close this search box.

Radio-presentatoren gaan uit de kleren op 3FM

Presentatoren Paul Rabbering en Sofie van den Enk gaan zondag (14 april) langzaam uit de kleren, tijdens de presentatie van een PS Radio-uitzending over gêne. Paul en Sofie hebben het in de radiouitzending tussen 20.00 en 22.00 uur over gêne voor het naakt zijn. Ze nemen de proef op de som: generen ze zichzelf voor hun naakte lichaam of voor het naakt zien van de ander?.

Daarom zullen zij zich gedurende de uitzending live en onder het oog van een webcam uitkleden, om vervolgens een groot deel van de uitzending naakt te presenteren op 3FM. Paul Rabbering: “Ik vind het superspannend om me uit te kleden op de radio en voor Sofie. Het is eigenlijk niets voor mij, ik ga nooit naar de sauna, maar alles voor de radio.”

Ruim tweeënhalf jaar al presenteren Paul en Sofie samen radio op 3FM en maken ze openhartige uitzendingen over thema’s op het gebied van liefde en seks. Ze deden dit met hun kleren aan. Maar nu de uitzending gaat over gêne en naaktheid vinden Paul en Sofie dat ze niet achter kunnen blijven en de daad bij het woord moeten voegen.

Daarom zullen ze live in de uitzending verslag doen van hoe het is om je collega stukje bij beetje steeds bloter te zien… tot ze uiteindelijk helemaal naakt tegenover elkaar staan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten