Search
Close this search box.

Realitysoap met Barbie blijft bij RTL5

[Upate] Webcamgirl Barbie blijft gewoon onder contract bij RTL Nederland. De zender RTL5, die haar realitysoap Huisje Boompje Barbie uitzendt, gaf eerder aan ‘niet blij’ te zijn dat Barbie donderdagavond naakt voor de webcam zou verschijnen. De blondine beloofde vervolgens niet uit de kleren te gaan en heeft zich daar aan gehouden. Ze deed alleen maar haar kousen uit.

“Het zijn twee ongeleide projectielen, dus deze actie past goed bij ze”, zegt een woordvoerder van RTL5 over Barbie en haar man Michael van der Plas tegen Novum Nieuws. “We hebben begrepen dat ze zich aan de afspraken heeft gehouden. Er zijn geen consequenties, haar contract staat niet ter discussie.”

Barbies manager beweerde eerder dat als de realityster naakt voor de webcam zou poseren, ze zou kunnen fluiten naar haar contract met RTL. De zender nuanceerde deze uitspraak en gaf aan het webcamavontuur af te willen wachten. Barbie zei het ‘spannend’ te vinden om voor de Nederlandse sekssite islive.nl te poseren en er goed mee te verdienen. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten