Search
Close this search box.

Sabotage op Net5 trekt weinig kijkers

De nieuwe Net5-serie Sabotage is zondagavond mager van start gegaan. De eerste aflevering op de SBS zender werd door slechts 339 duizend mensen bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Sabotage, waaraan BN’ers als Liza Sips en Sylvia Geersen meedoen, eindigde niet in de top 25 van best bekeken programma’s.

De RTL 4-show Miljoenenjacht deed het met bijna 2,1 miljoen kijkers een stuk beter. Het programma, waarvan vorige week een nieuw seizoen begon met twee miljoen toeschouwers, staat derde in de kijkcijferlijst.
 
Op Nederland 1 legde Eén Tegen 100 het af tegen Miljoenenjacht. Het tv-programma was goed voor ruim 1,4 miljoen kijkers en neemt daarmee de vijfde plek in op de lijst van best bekeken programma’s. Het achtuurjournaal staat bovenaan met bijna 2,8 miljoen kijkers, gevolgd door Studio Sport Eredivisie met 2,6 miljoen toeschouwers. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten