Search
Close this search box.

Sander de Heer presenteert radioprogramma wandelend

‘De Heer Ontwaakt’-presentator Sander de Heer loopt op vrijdag 12 april vanuit zijn huis in Amsterdam naar de nieuwe studio van Radio 2 in het AKN-gebouw in Hilversum. Dit alles ter voorbereiding op de 40 km die hij in de nacht van 9 op 10 mei zal gaan lopen tijdens de Nacht van de Vluchteling. Sander zal rond 03.00 uur thuis vertrekken en zal vanaf 06.00 uur al wandelend ‘De Heer Ontwaakt’ presenteren.

Stichting Vluchteling
Sander de Heer heeft ook dit jaar weer een team samengesteld van vrienden, collega’s en luisteraars om mee te lopen tijdens de Nacht van de Vluchteling, georganiseerd door Stichting Vluchteling. De tocht van 40 km zal beginnen in Rotterdam en eindigen in Den Haag in de nacht van 9 op 10 mei. Sander hoopt met zijn team 50.000,- op te halen voor het ruimen van mijnen in Zuid-Soedan.

Ex-Radio 10 Gold presentator Tom Mulder, die namens ‘De Heer Ontwaakt’ speciaal ambassadeur is van de Nacht van de Vluchteling zal deze nacht ook meelopen en samen met Stichting Vluchteling afreizen naar Zuid-Soedan. In aanloop naar zijn reis zal hij veelvuldig bij Sander in de uitzending te horen zijn om verslag te doen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten