Search
Close this search box.

Trip en Van der Zandt vervangen Clairy Polak

Rob Trip en Herman van der Zandt zijn de nieuwe presentatoren van het NOS-radioprogramma ‘Met Het Oog Op Morgen’. Ze volgen Clairy Polak op, die in maart is gestopt en presenteren vanaf 15 mei om de week op de woensdagavond. Polak kon de presentatie niet meer combineren met haar programma ‘De Klassieken’ op Radio 4. De 56-jarige Polak presenteerde Met het Oog op Morgen sinds 2010.

Rob Trip was in de jaren negentig ook al een vaste presentator van het programma. Hij is te horen op de woensdagen waarop hij niet het NOS Journaal van 20.00 uur presenteert. Herman van der Zandt is de presentator op de andere woensdagen, zo meldt de NOS.

Het team van vaste presentatoren van NOS Met het Oog op Morgen bestaat nu uit: Rob Trip, Herman van der Zandt, Eva Jinek, Mieke van der Weij, Chris Kijne, Tijs van den Brink, Max van Weezel en John Jansen van Galen.

Meer veranderingen op Radio 1
Naast twee nieuwe presentatoren in ‘Met het Oog op Morgen’ krijgt de tune van NOS Langs de Lijn een opfrisbeurt. Het nummer Chump Change van Quincy Jones is al sinds 1974 de tune van NOS Langs de Lijn. Het Metropole Orkest heeft de vertrouwde openings- en slotklanken opnieuw ingespeeld.

In vergelijking met Jones’ originele arrangement, zijn in de opgefriste versie ook strijkers en synthesizers te horen. Het vernieuwde geluid van het NOS-sportprogramma is zondag 12 mei vanaf 14.00 uur ter horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten