Search
Close this search box.

Tweede seizoen De Lijf Show bij SBS6

Ook in het tweede seizoen van ‘De Lijf Show’ moeten de kandidaten weer de waarheid zien te achterhalen over allerlei gezondheidsfeiten en -fabels. In deze door Marc Klein Essink gepresenteerde spelshow nemen in elke aflevering twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Het nieuwe seizoen van De Lijf Show start woensdag (17 april) om 21.30 uur bij SBS6.

Bekende Nederlanders proberen punten te scoren door uiteenlopende vragen over gezondheid en het menselijk lichaam te beantwoorden en worden hierbij geholpen door een eigen publieksvak. Helpt aambeienzalf echt tegen wallen? Word je sneller dronken in het vliegtuig?

De twee teams met BN’ers gaan in ‘De Lijf Show’ de strijd met elkaar aan. De teams zijn samengesteld uit duo’s die op elkaar ingespeeld zijn, of het nu partners, familie, vrienden of collega’s zijn. Welke bekende Nederlanders zich opofferen is niet bekendgemaakt door SBS6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten